ОДРЖАНО ЖРИЈЕБАЊЕ ЗА НАЈВЕЋЕ ДЈЕЧИЈЕ МУЗИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ

У Градишци, чији је представник прошлогодишњи побједник највећег дјечијег музичког такмичења „Ритам Европе“, је одржано жријебање кандидата за наступ који ће се одржати 29. октобра 2023. године (20:10 часова).
На такмичењу у Градишци, које ће уживо у телевизијском преносу бити достпно широком аудиторијуму, ове године ће учествовати представници 18 градова Српске, међу којима је и општина Лопаре.
„Општина Лопаре је 4. годину заредом учесник овог дјечијег такмичења, које сваке године све више гради своје циљеве, а то је укључивање талентоване омладине у овакве пројекте. Захвални смо што наша дјеца имају прилику да науче много тога од тима Ритма Европе, и да се изграђују из године у годину“, истакла је Жељка Савић, координаторка општине Лопаре за наведено такмичење.
Она је нагласила да ће ово такмичење бити у већем обиму него прошле године, те да је и много више талентоване дјеце која се такмиче ове године.
Општина Лопаре ће ове године представљати Сјеверну Македонију са пјесмом Елене Ристеске „Нинанајна“, а представнице општине Лопаре, Андреа Јовић и Анђела Максимовић, наступаће под редним бројем 17.