Компанија „Спринклер“ донацијом обрадовала основце у Прибоју

Власник компаније „Спринклер“ из Прибоја, Зоран Поповић, уручио је вриједну донацију ученицима од 1. до 9. разреда основне школе „Вељко Чубриловић“ Прибој.
Поповић је некадашњи ученик ове школе, данас угледни бизнисмен из иностранства, показао је великодушност за све ученике ове школе у вријеме предстојећих новогодишњих и божићних празника.
Ова вриједна донација се састоји од новогодишње представе која је одржана у Центру за културу „Семберија“, гд‌је су сви ученици имали прилику да се друже и сликају са Д‌једа Мразом, те уживају у новогодишњој представи и добију новогодишње пакетиће. Укупан износ средстава донације је 2.500 КМ.
Овом приликом управа школе је изразила велику захвалност власнику компаније „Спринклер“ господину Зорану Поповићу и техничком директору Милету Којићу који су учинили велики гест и вриједном донацијом обрадовали наше ученике у вријеме предстојећих новогодишњих и божићних празника.
„Овим гестом је показано да заједнички можемо много, а све у циљу што квалитетнијег образовања младих и што квалитетнијег д‌јетињства“, навели су из основне школе „Вељко Чубриловић“ Прибој.
Извор: ИнфоБијељина