ФУДБАЛЕРИ МАЈЕВИЦЕ СПРЕМНИ ЗА ПРВЕНСТВО И БОРБУ ЗА УЛАЗАК У ДРУГУ ЛИГУ

Припреме Фудбалског клуба Мајевица за предстојећу сезону су завршене и играчи, заједно са навијачима и управом спремно дочекују првенство.
Према ријечима тренера Небојше Гаврића резултати Мајевице на припремама дају за право свим навијачима клуба да се надају борби за прво мјесто и уласку у виши ранг такмичења – Другу лигу Републике Српске група Исток.
“Мајевица је одиграла четири припремне утакмице и остварила четири побједе. Противници су били фудбалери Јединства из Роћевића, Илићке 01 из Брчког и Рудара из Угљевика, који се такмиче у Другој лиги Републике Српске група Исток и екипа Трновице која је у Регионалној лиги група Исток”, саопштио је Гаврић.
Предсједник управе клуба Давор Вићић је казао да припремни период даје за право да сви који су везани за клуб вјерују да ће наредна сезона за Мајевицу бити једна од најуспјешнијих у протеклих 10-20 година.
“Задржан је скоро комплетан играчки кадар из прошле сезоне и доведено је још седам веома квалитетних појачања. Атмосфера у екипи је сјајна, нови играчи су одлично прихваћени и брзо су се уклопили у нову средину”, истиче Вићић.
Он је додао да је Мајевица ове године пријављена за Куп Републике Српске, гдје ће у првој утакмици преткола играти против екипе ОФК Брезик из Брчког.
Утакмица се игра у недјељу, 11. августа 2024. године, са почетком у 18.00 часова, у Брезику.